Felicitări şi flori pentru medicii şi farmaciştii din Prahova, din partea unei tinere antreprenoare. „Îşi riscă viaţa pentru noi”

  • O tânără antreprenoare din Prahova duce felicitări şi flori medicilor, asistentelor şi farmaciştilor din Urlaţi
  • Gestul a fost făcut în semn de mulţumire pentru devotamentul de care dau dovadă
  • „Trebuie să apreciem mai mult medicii, cei care sunt în linia întâi, care se expun”, a spus tânăra
3270 afișări
Imaginea articolului Felicitări şi flori pentru medicii şi farmaciştii din Prahova, din partea unei tinere antreprenoare. „Îşi riscă viaţa pentru noi”

Flori pentru medicii şi farmaciştii din Prahova din partea unei tinere antreprenoare

Alexandra Dumitru are un magazin cu cadouri şi a decis ca în această perioadă să înceapă o campanie în Urlaţi prin care să aducă o mică bucurie „eroilor în halate albe”.

Antreprenoarea dăruieşte un buchet de flori şi câte o felicitare medicilor, asistentelor medicale şi farmaciştilor în semn de respect pentru că îşi riscă sănătatea.

„Trebuie să apreciem mai mult medicii, cei care sunt în linia întâi, care se expun. Îşi riscă viaţa şi deşi este obositor rezistă în spitale, departe de familii, şi o fac pentru noi. Este un mic gest, ne-au mulţumit că le-am dus flori. Am dus şi felicitări personalizate cu mesaje de tipul <eroii de azi şi de mâine> sau mesaje de mulţumire pentru ceea ce fac”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Alexandra Dumitru.

Florile, frezii şi lalele, au fost luate de la producătorii români. Luni, Alexandra a ajuns la medicii de familie din Urlaţi, asta după ce a oferit un zâmbet şi flori medicilor de la Spitalul din Urlaţi şi farmaciştilor.

De semenea, o altă iniţiativă aparţine unei florării din Ploieşti, care oferă 1.000 de orhidee albe medicilor şi asistentelor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici