Video DECLARAŢIA ZILEI: Dăncilă: CCR a constatat că au fost folosite practici în afara legii. Situaţia trebuie îndreptată

Premierul Viorica Dăncilă a declarat, vineri, că judecătorii CCR au constatat că au fost folosite practici care au viciat actul de justiţie, ”iar această situaţie trebuie îndreptată”. Ea nu a precizat dacă Executivul va adopta vineri ordonanţa anunţată deja de Tudorel Toader.

182 afișări

„Curtea Constituţională a constatat că au fost folosite practici în afara cadrului legal, care au viciat actul de justiţie, iar această situaţie trebuie îndreptată. Aşa cum spunea şi preşedintele Comisiei Europene, Jean Claude Juncker, drepturile cetăţenilor nu sunt negociabile, iar în această materie nu sunt acceptate compromisuri”, a declarat la începutul şedinţei de guvern Viorica Dăncilă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici