Video MEDIAFAX HEADLINES

Agenţia de presă MEDIAFAX vă prezintă cele mai importante ştiri.

113 afișări

Cod GALBEN de ceaţă pe drumurile din mai multe judeţe. Pe A1, vizibilitatea scade sub 50 de metri

Circulaţia rutieră se desfăşoară în condiţii de ceaţă pe drumurile din judeţele Cluj, Sălaj, Bistriţa-Năsăud şi Harghita, iar pe A1, între kilometrii 309 şi 369 (Sebeş - Deva), vizibilitatea scade sub 50 de metri, potrivit Centrului Infotrafic al Poliţiei Române.

Cadavrul găsit în Munţii Făgăraş aparţine unuia dintre cei doi fraţi dispăruţi acum o săptămână. UPDATE: A fost găsit şi trupul celui de-al doilea frate - GALERIE FOTO, VIDEO

Echipele de salvamontişti şi jandarmi montani au găsit, duminică, şi trupul celui de-al doilea frate dispărut în Munţii Făgăraş, în aproximativ aceeaşi zonă unde a fost găsit, în urmă cu o zi, fratele său, în zona Fereastra Mică, transmite corespondentul MEDIAFAX.

LOTERIA BONURILOR FISCALE: Valoarea bonurilor fiscale câştigătoare aferente lunii octombrie

O nouă extragere a bonurilor fiscale câştigătoare emise între 1 şi 31 octombrie 2016 a fost efectuată duminică, 20 noiembrie. Fondul de premiere este de 1 milion de lei, sumă din care vor fi acordate cel mult 100 de premii.

Veniturile liderilor sindicali din România: salarii şi de 10 ori mai mari decât ale celor pe care îi reprezintă. Nistor: "Să spui că nu le înţelegi nevoile e pur şi simplu populist"

Principalele sindicate şi confederaţii sindicale din domeniul sănătăţii şi educaţiei, la care sunt afiliaţi majoritatea salariaţilor din spitale, policlinici, şcoli sau licee, asigură liderilor sindicali venituri anuale de sute de mii de lei, în unele cazuri mai mari decât ale preşedintelui României.

ZF Antreprenorii României. Un capital românesc mai puternic va atenua impactul unei noi crize. „Companiile româneşti ar trebui să fie tratate, dacă nu egal, mai bine decât cele multinaţionale pentru că ele rămân aici.“

România ar trebui să urmeze modelul polonez, unde ca­pitalul autohton este prepon­derent în economie şi chiar a început să se extindă regio­nal, astfel încât să se protejeze în faţa unor ie­şiri masive de capital străin sau în even­tualitatea unei crize economice.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici