Video MEDIAFAX HEADLINES

Agenţia de presă MEDIAFAX vă prezintă cele mai importante ştiri.

34 afișări

ATENŢIONARE ANM. Cod PORTOCALIU de VISCOL în mai multe zone de munte. Cod GALBEN de vânt în toată ţara - HARTA

Meteorologii au emis, vineri dimineaţa, cod portocaliu de viscol, valabil până la ora 14.00 în mai multe zone de munte. Până sâmbătă este în vigoare o atenţionare cod galben de vânt valabilă pentru toată ţara.

Circulaţie îngreunată în Arad şi Bistriţa-Năsăud din cauza zăpezii. În Pasul Tihuţa viscoleşte puternic

Circulaţia pe toate drumurile din Bistriţa-Năsăud se desfăşoară cu dificultate din cauza ninsorii abundente căzute în ultimele 12 ore, judeţul fiind sub avertizare meteo de cod portocaliu, cele mai mari probleme fiind pe DN 17 în pasul Tihuţa, unde viscoleşte, informează corespondentul MEDIAFAX.

Explozie la un apartament din Drobeta Turnu Severin din cauza unei acumulări de gaze

Două persoane au fost rănite, vineri dimineaţă, după o explozie la un apartament dintr-un bloc din Drobeta Turnu Severin, provocată de o acumulare de gaze, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Aproape 6.000 kilograme de droguri, confiscate în primele zece luni ale anului

Poliţia Română anunţă că în primele zece luni ale anului, în urma a aproape 700 de acţiuni, au fost ridicate în jur de 6.000 kilograme de droguri, fiind destructurate 63 de grupări specializate în trafic de stupefiante, formate din peste 430 de membri, dintre care 265 au fost arestaţi.

Sărăcia în muncă: Aproape 4% din salariaţi trăiesc sub pragul de subzistenţă, chiar dacă au un venit constant

Din totalul efectivului de salariaţi, „aproximativ 3,8% sunt săraci”, iar în cazul gospodăriilor cu cel puţin un salariat „aproximativ 7% din membrii acestor gospodării au venitul disponibil sub pragul de sărăcie”, arată un studiu al Ministerului Muncii în care este analizată „sărăcia în muncă”.

UNESCO a făcut un cadou României de Ziua Naţională

De Ziua Naţională a României, UNESCO a luat decizia de a înscrie pe Lista Reprezentativă a Patrimoniului Imaterial al Umanităţii „Tehnicile tradiţionale de realizare a scoarţei în România şi Republica Moldova”, „o expresie a creativităţii, identităţii şi coeziunii sociale”, conform unesco.org.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici