Video MEDIAFAX HEADLINES

Agenţia de presă MEDIAFAX vă prezintă cele mai importante ştiri.

298 afișări

Cine ne deszăpezeşte "de urgenţă". Contracte pentru curăţarea drumurilor au ajuns la o fostă miss Italia şi milionarul din umbră

Românii au plătit deja în această iarnă, via bugetul CNADNR, aproximativ 60 de milioane de euro pentru deszăpezirea drumurilor naţionale şi a autostrăzilor.

Cinci persoane rănite în urma unui accident rutier, pe DN7, în judeţul Vâlcea

Cinci persoane au ajuns la spital, luni, după ce maşinile în care se aflau au fost implicate într-un accident rutier, pe DN7, pe raza comunei Bujoreni, judeţul Vâlcea, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Ion Iliescu, fost preşedinte al României, audiat în dosarul Mineriadei

Ion Iliescu, fost preşedinte al României, a ajuns luni dimineaţa la Parchetul General, unde a fost chemat de procurorii militari pentru a i se aduce la cunoştinţă actul de inculpare în dosarul Mineriadei, cauză în care fostul şef de stat este acuzat de infracţiuni contra umanităţii.

Daniel Zamfir: Hotărârea CCR pe darea în plată va afecta toate contractele, nu numai cele bancare

Curtea Constituţională a publicat, după aproape trei luni de zile, motivarea deciziei referitoare la legea privind darea în plată a imobilelor. Senatorul Daniel-Cătălin Zamfir, iniţiatorul acestei legi, a declarat, pentru MEDIAFAX, că acestă decizie va afecta toate contractele, nu doar cele bancare.

Kelemen Hunor, liderul UDMR: Bugetul pentru 2016 a fost făcut greşit. Nu a luat cineva banii

Liderul UDMR Kelemen Hunor a declarat luni la RFI că proiectul de buget pentru anul 2016 a fost conceput "greşit", afirmând că cele două comisii de specialitate ale Parlamentului vor analiza ce s-a întâmplat cu bugetul şi că nu este vorba despre înfiinţarea unei comisii de anchetă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici