Video MEDIAFAX HEADLINES

Agenţia de presă MEDIAFAX vă prezintă cele mai importante ştiri.

165 afișări

Autobuz cu 50 de pasageri, rămas blocat în troiene în judeţul Constanţa

Un autobuz cu 50 de călători a rămas blocat în zăpadă, joi dimineaţă, între localitatea Ciocârlia de Sus din judeţul Constanţa şi Autostrada 2, pentru deblocarea lui fiind nevoie de intervenţia poliţiştilor şi a drumarilor.

GALERIE FOTO, VIDEO Turişti evacuaţi dintr-un hotel din Eforie după ce o cameră a luat foc

Mai mulţi turişti cazaţi într-un hotel din Eforie Nord au fost evacuaţi din imobil, joi dimineaţă, după ce un incendiu a izbucnit într-o cameră, focul fiind stins de pompieri fără să se înregistreze victime, transmite corespondentul MEDIAFAX.

CSM: Avizele pentru proiectele de OUG vor fi date până pe 27 ianuarie. Termenul, prelungit cu 4 zile

Avizele CSM în cazul proiectelor de ordonanţă de urgenţă pentru graţiere şi modificarea codurilor penale vor fi transmise Ministerului Justiţiei până pe 27 ianuarie, cel târziu, termenul iniţial fiind prelungit cu patru zile la solicitarea consiliului.

Florin Iordache, ministrul Justiţiei: Graţierea nu e făcută pentru o persoană. E o soluţie alternativă

Ministrul Justiţiei, Florin Iordache, a declarat, joi dimineaţa, la sediul ministerului, că ordonanţa de urgenţă privind graţierea nu este făcută pentru o persoană ci se încearcă remedierea unei situaţii "care persistă de mai mult timp în România", făcând referire la supraaglomerarea din închisori.

FOTO, VIDEO AVALANŞĂ în centrul Italiei: Mai multe persoane au decedat

Mai multe persoane au decedat în urma unei avalanşe produse în zona unui hotel din regiunea Abruzzo, despre care se crede că ar fi fost cauzată de cutremurele de miercuri, a anunţat un oficial din cadrul serviciilor de salvare italiene, potrivit BBC News online.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici