Video MEDIAFAX HEADLINES

Agenţia de presă MEDIAFAX vă prezintă cele mai importante ştiri.

133 afișări

Cod galben de ceaţă pentru şapte judeţe

Administraţia Naţională de Meteorlogie a emis, luni, atenţionări cod galben de ceaţă pentru judeţele Bihor, Arad, Sălaj, Satu Mare, Maramureş, Covasna şi Gorj.

Loteria Bonurilor Fiscale: bonurile de 338 de lei emise în 2 ianuarie sunt câştigătoare

La extragerea Loteriei Bonurilor Fiscale de duminică, 19 februarie 2017, au ieşit din urne numerele 2 reprezentând ziua de emitere (2 ianuarie 2017) şi 338 reprezentând valoarea bonurilor câştigătoare - între 338 şi 338,99 lei.

Liviu Dragnea: Şi Grindeanu, şi „noi” ne-am gândit la variante pentru Justiţie. Miercuri decidem

Liderul PSD Liviu Dragnea a anunţat, duminică seara, că numirile celor doi miniştri noi, la Justiţie şi Mediu de Afaceri, se vor face miercuri, acestea fiind discutate în cadrul coaliţiei PSD-ALDE şi aprobate de structurile politice ale celor două formaţiuni.

#DIZGRAŢIAŢII. Drumul de la om la deţinut. “Unde am ajuns aici, în iad?”

Sunt închisori în ţară în care, cel puţin pe hârtie, nu mai încape niciun om.În realitate, deţinuţii sunt ţinuţi la înghesuială, iar condiţiile, departe de a fi pentru oameni. O spune CEDO la fiecare proces pe care îl câştigă un deţinut contra statului. #DIZGRAŢIAŢII vă arată faţa nefardată a sistemului.

Ultimul spectacol cu animale la Circul Globus din Capitală a avut loc duminică

La Circul Globus din Capitală a avut loc, duminică seara, ultimul spectacol la care au participat animale, după ce Consiliul General al Municipiului Bucureşti a decis ca dresura să fie interzisă la spectacolele de circ.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici