Video MEDIAFAX HEADLINES

Agenţia de presă MEDIAFAX vă prezintă cele mai importante ştiri.

90 afișări

ISMB a demarat cercetări în cazul educatoarei din Sectorul 2 înregistrată când ţipa la copii

Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti (ISMR) a demarat cercetări după apariţia mai multor înregistrări audio în care o educatoare de la grădiniţa de pe lângă Şcoala nr. 41 din Sectorul 2 ţipă la copii şi îi jigneşte, o comisie fiind trimisă luni la faţa locului.

RAR: Aproape 5% dintre maşinile verificate anul trecut în trafic prezentau pericol de accidente

Aproape cinci procente, respectiv 3.781 dintre vehiculele verificate tehnic în trafic în anul 2016 de inspectorii Registrului Auto Român prezentau pericol iminent de accidente, maşinile având, printre altele, defecţiuni grave la sistemele de frânare şi direcţie, potrivit Registrului Auto Român.

Călin Popescu Tăriceanu, preşedintele Senatului: În România toată lumea face gargară cu corupţia, de dimineaţă până seara

Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a afirmat, luni,că în România "toată lumea face gargară cu corupţia", în contextul în care lăudat guvernul că a crescut salariile din administraţiei şi a susţinut că trebuie să existe o legătură directă între salarizare şi calitatea administraţiei.

Carmen Dan, ministrul Afacerilor Interne, audiată la DNA în dosarul privind OUG 13

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, s-a prezentat luni dimineaţă la sediul DNA pentu audieri în dosarul deschis privind ordonanţa de urgenţă 13 referitoare la modificarea Codurilor Penale.

Liviu Dragnea, primarilor de comune: Vom defini în Parlament distincţia dintre oportunitate şi legalitate. Oportunitatea e a celui ales în mod legitim

Liderul PSD Liviu Dragnea le-a transmis, luni, primarilor de comune din Asociaţia comunelor din România, reuniţi la Bucureşti, că distincţia dintre oportunitate şi legalitate va fi definită în Parlament, el arătând că există prea multe „instituţii” care îşi "dau cu părerea" despre oportunitate.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici