Video MEDIAFAX HEADLINES

Agenţia de presă MEDIAFAX vă prezintă cele mai importante ştiri.

80 afișări

Final al Ordonanţelor 13-14 în Parlament: Camera Deputaţilor a aprobat OUG 14 şi legea de respingere a OUG 13. Liviu Dragnea, absent la vot

Camera Deputaţilor a votat marţi OUG 14, CU 292 de voturi pentru şi o abţinere, trei parlamentari nexeprimându-şi dreptul de vot.

România ocupă locul 3 în topul ţărilor cu deficit de personal calificat, la nivel global

În topul ţărilor cu personal subcalificat, România este situată pe locul 3, cu un procent de 72%, după Japonia, 86% şi Taiwan, 73%, potrivit unui studiu realizat la nivel global de ManpowerGroup, furnizor de servicii cu forţa de muncă.

Grindeanu: Ministerul Sănătăţii a fost notificat de un an pe lipsa unor medicamente şi nu s-a luat nicio măsură/ Replica fostului ministru, Vlad Voiculescu

Premierul Sorin Grindeanu a declarat, marţi, după o vizită de lucru la Ministerul Sănătăţii, că acesta a fost notificat în ianuarie anul trecut pe lipsa anumitor medicamente şi nu s-a luat nici o măsură, ceea ce i se pare ”cea mai gravă situaţie”.

Teodor Meleşcanu (MAE), al treilea ministru audiat la DNA în dosarul privind OUG 13: Un act necesar/ Nu cred că pică Guvernul Grindeanu din cauza asta

Ministrul Afacerilor Externe, Teodor Meleşcanu, s-a prezentat marţi dimineaţă la sediul DNA pentru a fi audiat în dosarul deschis de procurori referitor la OUG 13 privind modificarea Codurilor Penale.

Sorin Ovidiu Vîntu, CONDAMNAT la 8 ani de închisoare în dosarul devalizării FNI. Sentinţa este definitivă

Omul de afaceri Sorin Ovidiu Vîntu a fost condamnat, marţi, de către magistraţii Curţii de Apel Bucureşti la opt ani de închisoare în dosarul devalizării Fondului Naţional de Investiţii (FNI), decizia fiind definitivă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici