Video MEDIAFAX HEADLINES

Agenţia de presă MEDIAFAX vă prezintă cele mai importante ştiri.

46 afișări

FOTO Trafic deviat în Râmnicu Sărat după ce o maşină a căzut într-o groapă formată într-o parcare

Traficul rutier a fost deviat, joi, pentru a doua oară, în Râmnicu Sărat, unde o maşină a căzut într-o groapă care s-a format într-o parcare, după ce o bucată de asfalt s-a surpat. Reprezentanţii Muzeului Judeţean Buzău spun că maşina era parcată pe arcada unei crame subterane brâncoveneşti.

3.000 de materiale pirotehnice ridicate în cadrul percheziţiilor din dosarul violenţelor de la începutul lunii, din Piaţa Victoriei

Procurorii şi poliţiştii au făcut, joi dimineaţa, 13 percheziţii în Bucureşti în dosarul deschis ca urmare a violenţelor din noaptea de 1 spre 02 februarie înregistrate în Piaţa Victoriei, fiind identificate mai multe persoane suspectate că au participat la evenimente.

Părinţii cer relaxarea prevederilor care stabilesc gradul de handicap al unui copil. Ministerul Sănătăţii reevaluează

Câteva zeci de părinţi au protestat, joi, la Ministerul Sănătăţii, nemulţumiţi de un ordin dat anul trecut, în luna noiembrie, prin care sunt înăsprite criteriile de încadrare la gradul de handicap grav a copiilor. Ordinul ar urma să intre în vigoare la 1 martie însă ministerul îl reevaluează.

Gheorghe Piperea: Două instanţe din ţară au dat 100% câştig de cauză consumatorilor pe Legea Dării în Plată

Instanţele au pronunţat decizii “echilibrate, sensibil în favoarea consumatorilor” în ceea ce priveşte Legea Dării în Plată, iar instanţele din Huşi şi Vaslui au dat soluţii 100% favorabile clienţilor băncilor, a declarat joi avocatul Gheorghe Piperea.

Klaus Iohannis, la bilanţul DNA: DNA rămâne o instituţie cheie, cu un rol esenţial în combaterea corupţiei

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, la bilanţul Direcţiei Naţionale Anticorupţie, că instituţia are un rol esenţial în combaterea fenomenului de corupţie şi că procurorii anticorupţie vor avea în presoana sa "un partener şi un sprijin necondiţionat în consolidarea statului de drept".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici