Video MEDIAFAX HEADLINES

Agenţia de presă MEDIAFAX vă prezintă cele mai importante ştiri.

77 afișări

Direcţia Legislaţie CSM, rezervată în privinţa proiectului privind GRAŢIEREA: "Punerea în libertate a unui număr semnificativ de persoane poate crea un sentiment de insecuritate socială"

Direcţia legislaţie din Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) susţine că proiectul de Lege privind graţierea unor pedepse este de natură să creeze un sentiment de insecuritate socială, iar unele dispoziţii pot da naştere la interpretări în practica instanţelor prin felul în care sunt formulate.

Ministerul Muncii anunţă un nou ORDIN pentru schimbarea criteriilor pentru copiii cu dizabilităţi deşi Ministerul Sănătăţii îl dorea prorogat pe cel vechi

Varianta prorogării ordinului privind copiii cu dizabilităţi nu se poate realiza din punct de vedere juridic fiindcă asta ar însemna reintrarea în vigoare a ordinului abrogat, susţine Ministerul Muncii, care precizează că soluţia este cea a unui nou ordin, care va fi gata luni.

Se întoarce IARNA. Ploi şi ninsori de vineri până duminică seara. Care sunt zonele afectate

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, vineri, o informare meteo de ploi şi ninsori la munte, care va intra în vigoare de vineri seară şi va fi valabilă până sâmbătă seara.

Profesorul din Ploieşti bănuit că le cerea studenţilor să cumpere bonuri de benzină, trimis în judecată

Conferenţiarul universitar de la Universitatea Petrol Gaze Ploieşti bănuit că le cerea studenţilor, pentru a-i promova, să cumpere bonuri de benzină pe numele firmei sale a fost trimis în judecată, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Marine Le Pen: Este timpul să încheiem cu Uniunea Europeană, un "monstru birocratic"

Marine Le Pen, liderul formaţiunii populiste Frontul Naţional şi favorită în primul tur al scrutinului prezidenţial din Franţa, a susţinut că este "timpul să se încheie cu Uniunea Europeană", în cadrul unei conferinţe cu rolul de a clarifica viziunea sa internaţională, relatează Le Figaro.

 

 

 

 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici