Video MEDIAFAX HEADLINES

Agenţia de presă MEDIAFAX vă prezintă cele mai importante ştiri.

34 afișări

Fotografia unui român, folosită pe pachetele de ţigări, fără acordul familiei. Familia vrea despăgubiri de milioane de euro/ Răspunsul Comisiei Europene

Trei români care locuiesc în Anglia spun că au descoperit imaginea tatălui lor, care a decedat între timp, pe pachetele de ţigări care se vând în mai multe ţări din Uniunea Europeană. Avocatul din acest caz susţine că despăgubirile morale ar putea fi de milioane de euro dacă se dovedeşte că imaginile sunt într-adevăr ale bărbatului şi au fost folosite fără acordul familiei.

Bărbat reţinut după ce ar fi încercat să violeze o angajată a unei firme de taximetrie

Un bărbat a fost reţinut, joi, după ce ar fi încercat să violeze o femeie de 43 de ani, angajată a unei firme de taximetrie, anunţă Poliţia Capitalei. Instanţa urmează să decidă dacă suspectul va fi arestat preventiv pentru 30 de zile.

ACCIDENT grav în Argeş: Un şofer a accelerat şi a intrat cu maşina într-un grup de oameni, în curtea unei firme. Un om a murit pe loc/ Dosar penal pentru ucidere din culpă în cazul bărbatului care a intrat în angajaţii Leoni

O maşină condusă de un angajat al furnizorului de cabluri şi cablaje Leoni din Bascov (Argeş) a intrat cu maşina în alţi cinci angajaţi, iar unul a murit pe loc. Mai multe ambulanţe se află în curtea companiei şi medicii evaluează starea persoanelor rănite.

INCENDIU la subsolul Ministerului Justiţiei, angajaţii au fost EVACUAŢI

Un incendiu a izbucnit la subsolul clădirii Ministerului Justiţiei, angajaţii au fost evacuaţi, nefiind însă persoane rănite.

Ministerul Transporturilor: Două noi staţii de metrou se deschid pe 31 martie

Staţiile de metrou Laminorului şi Străuleşti, aflate pe tronsonul Parc Bazilescu – Lac Străuleşti, Magistrala 4, în zona de nord-vest a Capitalei, se deschid vineri, începând cu ora 14, anunţă Ministerul Transporturilor (MT) şi Metrorex.

Liviu Dragnea, dezamăgit de Raportul prezentat de Tudorel Toader privind şefii parchetelor: Din păcate, nu am ce să susţin; Am văzut că şefii parchetelor tremură de frica monitorizării

Liderul PSD Liviu Dragnea a declarat, joi, că nu este mulţumit de Raportul prezentat de ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, privind evaluarea şefilor parchetelor, el arătând că are o "oarecare dezamăgire" faţă de faptul că ministrul a argumentat în favoarea revocării, dar a decis să fie menţinuţi.

GALERIE FOTO Prinţul Charles a fost primit la Palatul Victoria de Sorin Grindeanu/ Ce cadou i-a oferit premierul Prinţului

Premierul Sorin Grindeanu l-a primit, joi dimineaţă, la Palatul Victoria, pe Alteţa Sa Regală, Prinţul Charles, moştenitorul tronului britanic ajungând la sediul Executivului cu zece minute întârziere faţă de programul oficial.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici