Video ŞTIRILE MEDIAFAX

Agenţia de presă MEDIAFAX vă prezintă cele mai importante ştiri.

52 afișări

ULTIMA ORĂ: UDMR se reuneşte în şedinţă pentru reevaluarea protocolului cu PSD

Uniunea Democrată a Maghiarilor din România se reuneşte la ora 11.30 în şedinţă pentru reevaluarea protocolului cu PSD, după ce mai multe proiecte ce vizau comunitatea maghiară au fost retrase de pe ordinea de zi, iar comisiile de la Camera Deputaţilor au fost anulate.

RĂSTURNARE de situaţie: PSD şi UDMR nu s-au mai înţeles. UDMR NU va vota moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Grindeanu. Toate proiectele solicitate de Uniune au fost blocate în Parlament

Surse politice au declarat pentru MEDIAFAX că PSD şi UDMR nu au căzut la un acord cu privire la proiectul privind scăderea pragului de reprezentare a minorităţilor pentru folosirea limbii materne în administraţie, iar comisiile de marţi au fost anulate.

FOTO | Protest al deputaţilor PMP, cu tricolor pe braţ: Dragnea să spună dacă a cedat presiunilor UDMR/ Băsescu: În loc de Tricolor, PSD-ALDE arborează Steagul Ţinutului Secuiesc

Deputaţii PMP au venit, marţi dimineaţă, la Parlament, cu tricolorul pe braţ, ei protestând astfel faţă de concesiile pe care PSD şi ALDE ar urma să le facă UDMR, acceptând să voteze o serie de proiecte legislative iniţiate de Uniune pentru a-şi securiza votul la moţiunea de cenzură.

FOTO, VIDEO Intervenţie dificilă pentru salvarea unui bărbat prins sub un mal de pământ, la 12 metri adâncime

Pompierii intervin, marţi, pentru salvarea unui bărbat surprins sub un mal de pământ, în localitatea Ioneşti, judeţul Vâlcea, în timp ce săpa o fântână. Primele informaţii arată că puţul săpat are o adâncime de 12 metri, transmite corespondentul MEDIAFAX.

DNA s-a sesizat din oficiu pentru mărturie mincinoasă în cazul lui Şerban Mihăilescu, pentru declaraţiile în calitate de martor, în procesul în care e judecat Călin Popescu Tăriceanu

Procurorii DNA s-au sesizat din oficiu pentru mărturie mincinoasă în cazul declaraţiei date de Şerban Mihăilescu, în calitate de martor, în procesul în care preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, e judecat pentru mărturie mincinoasă şi favorizarea făptuitorului.

Elena Udrea: Procurorul Negulescu mi-a propus să fiu turnătoare în dosarul lui Vasile Blaga

Fostul ministru al Turismului, Elena Udrea, a declarat, marţi, că procurorul Mircea Negulescu i-a oferit, în toamna anului trecut, calitatea de martor protejat în dosarul fostului lider PNL, Vasile Blaga, ca să-l "toarne" pe acesta, dar că a refuzat.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici