Video ŞTIRILE MEDIAFAX

Agenţia de presă MEDIAFAX vă prezintă cele mai importante ştiri.

203 afișări

Grindeanu în ziua moţiunii:  Sunt optimist. Vreau binele României 

Moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Grindeanu este votată miercuri în plenul reunit al Parlamentului. Calculele sunt făcute de ambele părţi şi amândouă taberele din PSD lasă impresia că deţin cifra corectă. Şi totuşi, va pica sau nu Cabinetul Grindeanu?

Întâlnire Dragnea-Grindeanu înainte de moţiunea de cenzură. Grindeanu: Dragnea riscă în continuare 

Meleşcanu, despre moţiunea de cenzură:  Nu e împotriva activităţii mele în niciun caz

Orban: PNL va fi în sală la moţiunea de cenzură. Lipsa de cvorum, în interesul lui Dragnea

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat marţi că parlamentarii PNL vor fi prezenţi în sală la votul moţiunii de cenzură pentru a împiedica fraudarea voturilor şi a-şi exprima poziţia critică, afirmând că nerealizarea cvorumului este în interesul liderului PSD, Liviu Dragnea.

UDMR a depus plângere la Consiliul pentru Combaterea Discriminării şi CNA după declaraţiile lui Traian Băsescu. Declaraţiile de la care a pornit răfuiala Băsescu-UDMR

UDMR anunţă că a sesizat Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării şi Consiliul Naţional al Audiovizualului cu privire la declaraţia făcută de Traian Băsescu şi manifestările discriminatorii din mass-media.

FOTO, VIDEO Autorul atacului terorist de la Gara Centrală din Bruxelles a fost identificat. Ce au găsit autorităţile asupra sa

Forţele de securitate belgiene au identificat bărbatul care a vrut să comită un atentat în Gara Centrală din Bruxelles, detonând un dispozitiv exploziv înainte de a fi împuşcat şi ucis, a anunţat miercuri ministrul belgian de Interne, informează site-ul belgian 7sur7.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici