Video ŞTIRILE MEDIAFAX

Agenţia de presă MEDIAFAX vă prezintă cele mai importante ştiri.

48 afișări

Preşedintele Iohannis cheamă luni toate partidele parlamentare la consultări pentru formarea unui nou guvern. Cât vor dura dezbaterile

Preşedintele Klaus Iohannis se va consulta luni, la Palatul Cotroceni, cu toate partidele prlamentare, în vederea desemnării unui nou prim-ministru, informează Administraţia Prezidenţială.

Traian Băsescu: Dacă PNL nu va nominaliza un candidat pentru funcţia de premier, o va face PMP

Preşedintele PMP, Traian Băsescu, a declarat, duminică seara, că, dacă liberalii nu vor nominaliza un candidat de premier la consultările de la Palatul Cotroceni, o va face PMP, deoarece preşedintele Klaus Iohannis trebuie să aibă şansa de a analiza mai multe opţiuni, nu doar pe cea a PSD-ALDE.

Olguţa Vasilescu despre situaţia în care preşedintele nu va desemna ca premier reprezentantul PSD-ALDE: Sunt un milion de tertipuri parlamentare cât să nu ajungem la vot şi a doua oară

Vicepreşedintele PSD Lia Olguţa Vasilescu a declarat, duminică, că preşedintele Klaus Iohannis va accepta propunerea de premier care va fi făcută de liderii PSD-ALDE, dar că, în cazul în care nu va desemna reprezentantul PSD-ALDE, sunt "un milion de tertipuri parlamentare" pentru blocarea lui.

Subiecte BACALAUREAT 2017. PROBA de română. Primul examen scris pe care îl dau elevii de clasa a XII-a

Luni are loc prima probă scrisă a bacalaureatului 2017, cea la limba şi literatura română. A doua probă de la BAC 2017 este cea de profil, adică la matematică sau istorie.

Cererea mare de aparate de aer condiţionat prelungeşte termenul de montare. Cât trebuie să aştepte românii pe timp de vară ca să se bucure de răcoare în casă

Depanero, cea mai mare firmă de service electro-IT din România, estimează că va instala peste 11.000 de aparate de aer condiţionat pe perioada verii, de cinci ori mai mult faţă de lunile aprilie-mai. Din cauza numărului mare de solicitări, termenul de instalare poate ajunge şi la 15 zile.

Palatul Cotroceni, iluminat cu ocazia Zilei Drapelului Naţional

Palatul Cotroceni va fi iluminat, duminică şi luni seară, în roşu, galben şi albastru, pe faţada dinspre strada Gheorghe Marinescu, cu ocazia Zilei Drapelului Naţional - 26 iunie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici