Preşedintele Iohannis cheamă luni toate partidele parlamentare la consultări pentru formarea unui nou guvern. Cât vor dura dezbaterile

Preşedintele Klaus Iohannis se va consulta luni, la Palatul Cotroceni, cu toate partidele prlamentare, în vederea desemnării unui nou prim-ministru, informează Administraţia Prezidenţială.

1480 afișări
Imaginea articolului Preşedintele Iohannis cheamă luni toate partidele parlamentare la consultări pentru formarea unui nou guvern. Cât vor dura dezbaterile

Preşedintele Iohannis cheamă luni toate partidele parlamentare la consultări pentru formarea unui nou guvern (Imagine: OVIDIU MATIU/ MEDIAFAX FOTO)

PSD şi ALDE merg împreună la discuţiile cu preşedintele.

Preşedintele Klaus Iohannis a trimis joi o scrisoare preşedinţilor partidelor politice reprezentate în Parlamentul, prin care îi invită la consultări, la Palatul Cotroceni, în vederea desemnării unui candidat pentru funcţia de Prim-ministru. Fiecare delegaţie poate fi formată din maximum 5 persoane.

Consultările încep la ora 15, când preşedintele a invitat PSD şi ALDE, iar de la ora 16, PNL. Cu partidele mari, Iohannis va sta de vorbă câte o oră, în timp ce cu celelalte formţiuni va discuta câte 30 de minute. Astfel, de la 17, la consultări va merge USR, la 17.30 PMP, la 18 UDMR, iar la 18.30 grupul minorităţilor naţionale.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici