Video ŞTIRILE MEDIAFAX

Agenţia de presă MEDIAFAX vă prezintă cele mai importante ştiri.

16 afișări

Cod portocaliu de caniculă pentru următoarele două zile EXTINS şi pentru alte zone din sud. Temperaturile pot depăşi 40 de grade Celsius

Meteorologii anunţă că urmează încă două zile de foc, cu temperaturi care ajung la 40 de grade Celsius. Pentru zilele de vineri şi sâmbătă, au fost emise avertizări cod portocaliu şi galben care vizează aproape toată ţara.

Scandal în comisia în care era audiată Andreea Păstârnac. PMP se RETRAGE din comisiile parlamentare care audiază Cabinetul Tudose/ Băsescu: "Iohannis a minţit public”

 

Preşedintele PMP Traian Băsescu a anunţat joi că parlamentarii PMP nu vor participa la audierea miniştrilor propuşi din Cabinetul Tudose în comisiile de specialitate, declarând că acestea sunt "o mascaradă politică".

FOTO Vechii şi noii miniştri, audiaţi rapid şi validaţi de comisii. Schimbări majore în programul de guvernare

Vechii şi noii miniştri au fost audiaţi în procedură rapidă şi au fost validaţi de comisii. Schimbări majore au intrevenit în programul de guvernare care vor afecta mediul de business, astfel încât din ianuarie 2018 impozitul pe profit va fi aplicat pe cifra de afaceri.

Sorin Grindeanu a sesizat CCR: Votul la moţiunea de cenzură ce a dus la demiterea cabinetului său nu a fost secret - FOTO DOCUMENT

Sorin Grindeanu a sesizat joi CCR pe motiv că votul din Parlament, pentru moţiunea de cenzură ce a dus la demiterea Cabinetului său, nu a fost unul secret, iar mulţi aleşi au arătat bilele înainte de a le introduce în urne.

FOTO, VIDEO | Românul din Argeş, suspectat de terorism, convertit la Islam într-o închisoare din Franţa, ridicat de procurori / Ţinta sa ar fi fost Baza Militară Mihail Kogălniceanu din Constanţa

Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Piteşti şi procurorii D.I.I.C.O.T. Piteşti au efectuat trei percheziţii domiciliare pe raza judeţului Argeş, pentru prinderea unui bărbat bănuit de săvârşirea de infracţiuni de terorism, anunţă IGPR. Procurorii spun că, începând cu luna noiembrie a anului 2016, bărbatul (39 ani) ar fi utilizat mai multe conturi personale pe o reţea de socializare prin intermediul cărora ar fi postat şi distribuit fotografii cu sigla grupării teroriste DAESH. UPDATE: Acesta a fost reţinut de procurori

Voucherele de vacanţă, acordate în acest an

Mircea Titus Dobre, propunerea PSD la funcţia de ministru al Turismului, validat joi de Comisiile permanente pentru Politică economică, reformă şi privatizare, respectiv Industrii şi servicii din Parlament, a precizat că voucherele de vacanţă pentru bugetari vor fi acordate în acest an.

Suma imensă cu care a fost vândută prima hartă a parcului Disneyland

O hartă originală a primului parc al Disneyland s-a vândut cu suma de 708.000 de dolari în urma unei licitaţii din statul California. Harta a fost realizată în anul 1953, fiind folosită de Walt Disney pentru a asigura finanţarea parcului, după ce propriul său studio a refuzat să acorde fonduri pentru acest lucru.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici