Video ŞTIRILE MEDIAFAX

Agenţia de presă MEDIAFAX vă prezintă cele mai importante ştiri.

88 afișări

Gabriela Firea a demis conducerea Direcţiei de Achiziţii din Primăria Capitalei, după scandalul cu anularea licitaţiei pentru autobuze / Preşedintele C.A. al RATB a demisionat în ziua în care un tramvai a luat foc

Primarul General al Municipiului Bucureşti a anunţat miercuri că a decis să demită conducerea Direcţiei de Achiziţii din cadrul PMB, Gabriela Firea fiind nemulţumită de modul în care s-a desfăşurat licitaţia pentru cumpărarea a 400 de noi autobuze. Totodată, preşedintele C.A. al RATB şi-a anunţat demisia.

Relansarea Rapid, cu sponsorizări private. Primarul Sectorului 1: Academia Rapid va porni cu o investiţie iniţială de 320.000 de euro, administraţia va investi doar în baza sportivă

Primarul Sectorului 1, Dan Tudorache, a anunţat, miercuri, că AS Academia Rapid va avea nevoie de 320.000 de euro pentru a porni, bani care vor veni din sponsorizări private, edilul menţionând că a discutat şi cu George Copos, fostul acţionar al Rapidului, pentru sprijin.

ASF, reacţie la informaţiile despre posibila diminuare a contribuţiei virate la stat: Mecanismul de funcţionare a Pilonului II de pensii nu este pus în discuţie

Autoritatea de Supraveghere Financiară anunţă că actualul mecanism de funcţionare a Pilonului II de pensii nu este pus în discuţie.

Direcţie care să investigheze magistraţii, înfiinţată în cadrul Ministerului Public, "o a treia direcţie pe lângă DNA şi DIICOT"

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a spus, luni, că este necesară înfiinţarea unei direcţii specializate în cadrul Ministerului Public, pe lângă DNA şi DIICOT, care să se ocupe de investigarea presupuselor fapte penale ale magistraţilor.

Şapte liceeni din Timiş, eliminaţi din BAC-ul de toamnă. Şase elevi au fost prinşi cu căşti în urechi

Şapte absolvenţi de liceu din judeţul Timiş, care au susţinut, miercuri, proba obligatorie a profilului din cadrul sesiunii de toamnă a BAC-ului, au fost eliminaţi din examen pentru tentativă de fraudă, şase dintre aceştia fiind surprinşi cu căşti bluetooth în urechi.

Bulgaria şi România vor să construiască un al treilea pod între ele, peste Dunăre. Noua construcţie, imperativă din cauza traficului intens, care s-a dublat în ultimii ani

Bulgaria şi România iau în calcul construirea unui al doilea pod între oraşele Ruse şi Giurgiu, care ar fi cea de-a treia legătură între Bulgaria şi România, peste Dunăre, au anunţat miercuri reprezentanţi ai celor două state vecine, relatează site-ul agenţiei Novinite.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici