Video ŞTIRILE MEDIAFAX

Agenţia de presă MEDIAFAX vă prezintă cele mai importante ştiri.

732 afișări

Peste 100 de angajaţi ai instituţiilor Ministerului Muncii din Cluj au încetat lucrul două ore

Peste 100 de angajaţi ai instituţiilor subordonate Ministerului Muncii din Cluj-Napoca – ITM, AJOFM, Casa de Pensii şi AJPIS – au întrerupt lucrul timp de două ore şi au protestat, luni, în curtea clădirii comune în care îşi desfăşoară activitatea, nemulţumiţi de salariile mici.

VREMEA din Europa perturbă traficul aerian. Curse aviatice către şi dinspre România, ANULATE pe mai multe aeroporturi. Situaţia exactă a zborurilor LIVE UPDATE

O cursă Wizz Air şi una British Airways, care trebuiau să decoleze luni din Londra şi să ajungă pe aeroportul Otopeni au fost anulate, iar o alta, care urma să decoleze din Bucureşti şi să aterizeze în Londra a fost, de asemenea, anulată, din cauza condiţiilor meteo din Marea Britanie.

ALDE şi PMP, critici la adresa partidelor din OPOZIŢIE prezente la protestele de duminică: "Acţiune organizată pentru revenirea în politică a indecisului Dacian Cioloş"

Preşedintele executiv al PMP Eugen Tomac a susţinut, luni, că acţiunea de duminică seara, din Piaţa Victoriei, a fost o una organziată pentru a-i face revenirea în viaţa politică a ”indecisului Dacian Cioloş”, iar PMP nu a fost acolo pentru că nu a fost invitat.

Cîţu (PNL) :Veniturile la buget, supraestimate cu cel puţin 8,6 miliarde lei. Încalcă Constituţia

Vicepreşedintele PNL, Florin Cîţu, a postat, pe pagina sa de Facebook, o analiză a bugetului pentru anul 2018, susţinând că veniturile sunt suprastimate cu cel puţin 8,6 miliarde lei, acesta încălcând Constituţia.

INS: Deficitul balanţei comerciale a fost de peste 10 miliarde de euro în primele zece luni din 2017

Deficitul balanţei comerciale (FOB/CIF) în perioada 1 ianuarie – 31 octombrie 2017 a fost de 10,2 miliarde de euro, mai mare cu 2,29 miliarde de euro decât cel înregistrat în perioada similară de anul trecut, potrivit datelor publicate luni de Institutul Naţional de Statistică (INS).

Johnny Hallyday va fi înmormântat luni seară, după aproape o săptămână de omagii, la care au participat sute de mii de persoane

Cântăreţul Johnny Hallyday va fi înmormântat luni seară, în insula Saint-Barthélemy din Antilele franceze, după aproape o săptămână de omagii, care au culminat cu o procesiune amplă, la care au participat sute de mii de persoane, pe bulevardul Champs-Elysées din Paris, potrivit AFP.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici