VREMEA din Europa perturbă traficul aerian. Curse aviatice către şi dinspre România, ANULATE pe mai multe aeroporturi. Situaţia exactă a zborurilor LIVE UPDATE

O cursă Wizz Air şi una British Airways, care trebuiau să decoleze luni din Londra şi să ajungă pe aeroportul Otopeni au fost anulate, iar o alta, care urma să decoleze din Bucureşti şi să aterizeze în Londra a fost, de asemenea, anulată, din cauza condiţiilor meteo din Marea Britanie.

2669 afișări
Imaginea articolului VREMEA din Europa perturbă traficul aerian. Curse aviatice către şi dinspre România, ANULATE pe mai multe aeroporturi. Situaţia exactă a zborurilor LIVE UPDATE

Noi curse aviatice către şi dinspre România, ANULATE de aeroportul Luton din Londra

Cursa British Airways care trebuia să aterizeze la ora 23.00 pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti figurează ca „anulată”, potrivit tabelei de sosiri de pe site-ul Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti (CNAB).

O aeronavă British Airways, care trebuia să decoleze la ora 08.00 de pe aeroportul Otopeni, cu destinaţia Londra, a fost, de asemenea, anulată.

Zborul companiei Wizz Air, care urma să ajungă la ora 02.55 în Bucureşti, figurează ca anulat, conform tabelei de sosiri de pe site-ul bucharestairports.ro.

Curse de pe patru aeroporturi din Europa spre Timişoara, anulate din cauza condiţiilor meteo

Patru curse de pe aeroporturile din Londra, Munchen şi Eindhoven spre Timişoara, şi trei din Timişoara spre Londra şi Munchen au fost anulate, duminică şi luni, din cauza vremii nefavorabile din Europa, iar un zbor spre Frankfurt are întârziere, transmite corespondentul 

Purtătorul de cuvânt al Aeroportului Internaţional Timişoara, Nicoleta Trifan, a declarat, luni, corespondentului MEDIAFAX, că şapte curse au fost anulate, duminică şi luni, din cauza vremii nefavorabile din Europa.

Este vorba de cursa Timişoara – Londra, aeroport Luton, şi Londra Luton - Timişoara, zboruri operate de compania aeriană Wizzair, Timişoara – Munchen şi Munchen – Timişoara, operate de compania Lufthansa, Londra, aeroport Stansted – Timişoara şi Timişoara – Londra Stansted, operate de compania Ryanair, precum şi cursa Eindhoven – Timişoara, compania Wizzair.

Potrivit reprezentanţilor aeroportului timişorean, şase dintre zboruri au fost anulate duminică, iar cursa Timişoara – Munchen a fost anulată luni dimineaţa, zborul fiind programat la ora 05.50.

“Cursele au fost anulate din cauza vremii, iar reprezentanţii companiei Ryanair au anunţat că au avut o problemă tehnică cu aeronava. În afară de cursa spre Munchen, astăzi (n.r. luni) nu a mai fost anulată nicio cursă, este o cursă întârziată din Frankfurt spre Timişoara”, a afirmat Nicoleta Trifan.

Cursa Frankfurt – Timişoara, operată de Ryanair, ar fi trebuit să decoleze la ora 10.15, dar zborul a fost amânat pentru ora 13.15.

Wizz Air îşi cere scuze clienţilor afectaţi de anulările de duminică din cauza condiţiilor meteo din Europa şi le transmite să contacteze reprezentanţii companiei pentru a putea rezerva un loc pentru un alt zbor sau pentru a primi banii înapoi, se arată în anunţul postat de companie pe Facebook, duminică.

British Airways a trasmis, duminică, pe contul de Twitter, că vremea continuă să influenţeze zborurile în Marea Britanie şi Europa.

Zborurile cu decolare de pe aeroportul Luton din Londra au fost oprite, duminică, din cauza vremii nefavorabile, astfel că pasagerii îmbarcaţi inclusiv spre destinaţiile din România au fost nevoiţi să aştepte.

Peste 100 de români au fost blocaţi timp de şapte ore în aeroportul Luton din Londra. În jurul orei 15.00, ora României, oamenii au fost din nou îmbarcaţi, dar zborul a fost din nou anulat deoarece piloţii depăşeau orele de zbor.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici