Video ŞTIRILE OREI 09.00 | 13 iunie 2019

MEDIAFAX vă prezintă ştirile orei 09.00.

814 afișări

Comitetul Executiv al PSD se reuneşte, azi, de la ora 11.00, iar subiectul principal de discuţie va fi pregătirile pentru Congresul din 29 iunie care va avea loc la Sala Palatului şi la care sunt aşteptaţi să participe între 3.000 şi 4.000 de delegaţi, au declarat surse din partid.

Preşedintele Klaus Iohannis se întâlneşte, azi, de la ora 16.00 la Palatul Cotroceni cu liderii partidelor de Opoziţie pentru semnarea Acordului Politic Naţional care vizează consolidarea parcursului european al României.

Opt judeţe au fost afectate, în ultimele 24 de ore, de ploile torenţiale. Cele mai grave situaţii s-au înregistrat în Bistriţa-Năsăud, unde pompierii au salvat o femeie şi doi copii adăpostiţi de teama viiturilor în pod, un alt copil şi bunica sa fiind evacuaţi.

Autorităţile ruse au reţinut cel puţin 500 de persoane în urma unor proteste organizate la Moscova pentru a cere pedepsirea ofiţerilor de poliţie implicaţi în cazul jurnalistului Ivan Golunov.

Preşedintele american Donald Trump i-a promis omologului său polonez Andrzej Duda că va trimite 1.000 de militari americani în Polonia, relatează site-ul agenţiei Reuters.

Taguri:
ştiri,
mediafax,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici