Video ŞTIRILE OREI 09.00

MEDIAFAX vă prezintă ştirile orei 09.00

65 afișări

Bugetele instituţiilor au fost aprobate pe repede înainte în Parlament în cursul zilei de ieri de comisiile parlamentare reunite de buget-finanţe. Şedinţa comună a celor douã camere ale Legislativului pentru dezbaterea şi adoptarea proiectului bugetului de stat pe 2019 va începe miercuri, la ora 16.00, votul final fiind programat vineri.

Lia Olguţa Vasilescu şi-a retras ieri seară candidatura pentru funcţia de vicepremier şi ministru al Dezvoltării. Ea precizează că a luat decizia în urma unei discuţii cu preşedintele PSD şi că un atac la CCR ar însemna prelungirea perioadei de blocaj al activităţii guvernamentale.

Sute de teximetrişti s-au adunat în această dimineaţă, în faţa Guvernului şi protestează faţă de aplicaţiile de tip Uber. Vor fi restricţii de circulaţie în zonă, iar Gabriela Firea solicită Guvernului rezolvarea conflictului, pentru a nu se bloca traficul în Capitală.

Premierul Viorica Dăncilă a decis schimbarea agentului guvernamental al României pentru Curtea Europeană a Drepturilor Omului, Catrinel Brumar fiind înlocuită cu Viorel Mocanu, potrivit unor decizii publicate ieri seara dîn Monitorul Oficial.

Spaţiul aerian belgian este închis azi pentru toate zborurile sub altitudinea de 7.500 de metri ca urmare a unei greve generale la nivelul întregii ţări, a anunţat agenţia belgiană pentru controlul traficului aerian, informează postul BBC News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici