Video ŞTIRILE OREI 12.00

MEDIAFAX vă prezintă ştirile orei 12.00

71 afișări

​Noul regulament al STB (fostă RATB) prevede ca şi cei care beneficiază de gratuitate să deţină un card de transport şi să-l valideze, inclusiv pensionarii, dar şi abonaţii. Cei care nu vor valida vor fi amendaţi cu 150 de lei.

Un copil de 3 ani şi 11 luni, cu arsuri pe aproximativ 30 % din suprafaţa corpului, a fost transferat cu un avion Spartan al MaPN din Satu Mare în Capitală. El a fost dus la Spitalul “Grigore Alexandrescu” din Capitală pentru îngirjiri medicale.

Confederaţia Operatorilor şi Transportatorilor Autorizaţi din România (COTAR) îi cere preşedintelui Klaus Iohannis să îl revoce pe ministrul demisionar, Lucian Şova, de la Ministerul Transporturilor.

Două persoane au murit, iar alte două au fost rănite, în această dimineaţă, pe DN 19, în localitatea Diosig, judeţul Bihor. Incidentul a avut loc din cauza unei autobetoniere care a izbit violent o maşină.

Termenul limită pentru depunerea de către Opoziţie a moţiunii de cenzură împotriva Executivului este 10-12 decembrie. Asta a declarat preşedintele PNL, Ludovic Orban, aseară, la un post de televiziune.

Autorităţile ruse au făcut publice mai multe înregistrări video în care apar trei marinari ucraineni de pe navele sechestrate de Rusia în Marea Neagră. Doi dintre ei spun că navele au ignorat somaţiile navelor ruseşti şi au încercat să intre în Strâmtoarea Kerci.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici