Video ŞTIRILE OREI 12.00

MEDIAFAX vă prezintă ştirile orei 12.00

54 afișări

Mai multe zone din România s-au confruntat cu ceea ce se numeşte "ploaie îngheţată" sau "freezing rain", în această dimineaţă, anunţă Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă. De altfel, traficul rutier pe Autostrada Soarelui este oprit de la Bucureşti la Drajna Nouă.

Şase curse care trebuiau să aterize azi noapte şi în această dimineaţă pe Aeroportul Internaţional „Henri Coandă” Bucureşti (Otopeni) au fost anulate, din cauza vremii. Sunt întârzieri de până la 50 de minute şi la decolarea aeronavelor, din cauza degivrării.

Dosarul de distrugere din culpă deschis în ianuarie 2017 în urma incendiului care a avut loc în clubul Bamboo din Capitală, a fost clasat de procurorii Parchetului Capitalei. 44 de persoane au fost transportate atunci la spitalele din Capitală, fiind intoxicate cu fum.

Senatul american a respins două proiecte proiecte legislative ce ar fi permis deblocarea activităţii a numeroase agenţii guvernamentale federale din Statele Unite, astfel că impasul bugetar, care durează deja de peste o lună, va continua.

Regina Elizabeth a II-a le-a cerut politicienilor britanici să încerce să pună capăt crizei privind Brexit-ul, să găsească un teren comun şi să vadă situaţia în ansamblu.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici