Video ŞTIRILE OREI 12.00

MEDIAFAX vă prezintă ştirile orei 12.00

625 afișări

România se situează în Uniunea Europeană pe locul 24 din 28 în ceea ce priveşte percepţia privind corupţia, scorul României scăzând cu un punct în 2018 comparativ cu anul anterior, potrivit unui raport anual al organizaţiei Transparency International.

E-Distribuţie Dobrogea trebuie să înlocuiască 200 de stâlpi rupţi şi peste 56 de km de linii electrice. Avariile au fost provocate de fenomenele meteo.

Purtătorul de cuvânt al BNR, Dan Suciu, declară că BNR nu va participa la discuţia din Comisia Economică din Senat. Acesta a spus că este nevoie mai întâi de o întâlnire la Ministerul de Finanţe în cadrul Comitetul Naţional pentru Supraveghere Macroprudenţială.

Un şofer în vârstă de 61 de ani a provocat, în această dimineaţă, un accident în oraşul Cluj-Napoca în care au fost avariate cinci maşini. Şoferul a fost rănit şi a ajuns la spital.

Cel puţin şase persoane au murit, iar alte câteva zeci au fost rănite în urma unei explozii izbucnite în oraşul port Al Mokha, aflat în sud-vestul Yemenului, relatează site-ul agenţiei Tass. Potrivit postului Al-Hadath, un dispozitiv explozibil improvizat a fost detonat într-o piaţă din oraş.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici