Video ŞTIRILE OREI 12.00, 24 SEPTEMBRIE 2019

MEDIAFAX vă prezintă ştirile orei 12.00

1287 afișări

Fosta logodnică a cetăţeanului olandez bănuit în cazul crimei din Dâmboviţa susţine că individul a fost în trecut condamnat la închisoare şi internat pentru tratament psihiatric în legătură cu infracţiuni de natură sexuală, informează presa locală.

Procurorii vor preleva cu mandat probe ADN de la mama Luizei în cursul zilei de azi.Asta după ce procurorii s-au deplasat, ieri, acasă la familia Melencu pentru prelevarea de ADN pentru noi expertize genetice, însă Monica Melencu a refuzat procedura, după ce s-a consultat cu avocatul.

Reprezentanţii USR au anunţat că vor face o solicitare pentru ca Rovana Plumb, propusă comisar european pe Transporturi, să fie audiată în Legislativ. Cererea vine în contextul în care Plumb va fi audiată pe 2 octombrie în Parlamentul European

Planurile Televizunii publice privind desfăşurarea campaniei electorale uremează să fie aprobate de Birourile Permanente Reunite ale Senatului şi Camerei Deputaţilor în cursul zilei de azi. Astfel, conducerile celor două camere legislative ar trebui să aprobe şi timpii de difuzare a materialelor electorale pe timpul campaniei pentru prezidenţiale.

Preşedintele francez Emmanuel Macron a declarat că Polonia blochează eforturile comune la nivelul Uniunii Europene pe tema protejării mediului, informează publicaţia Le Parisien. Macron a explicat că, la summitul UE din iunie, patru ţări europene (Polonia, Cehia, Estonia şi Ungaria) au blocate o rezoluţie privind neutralitatea climatică.

 

Taguri:
ştiri,
mediafax,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici