Video ŞTIRILE OREI 17.00

MEDIAFAX vă prezintă ştirile orei 17.00

73 afișări

Trei bărbaţi în vârstă de 40, 49 şi 93 de ani din judeţele Giurgiu, Brăila şi respectiv Bucureşti, precum şi o femeie de 87 de ani din judeţul Iaşi au murit din cauza gripeI. Cu toţii sufereau şi de alte boli şi nu erau vaccinaţi antigripal. De asemenea, un bebeluş de 11 ani din Timişoara, care avea mai multe malformaţii şi afecţiuni, a murit din cauza gripei. Numărul total al deceselor a ajuns astfel la 44. 

Ministrul Finanţelor Eugen Teodorovici va avea o întâlnire, mâine, la sediul ministerului, cu primarii de municipii din România. Discuţiile vor viza proiectul de buget pentru anul 2019, au declarat surse politice, pentru MEDIAFAX.

Guvernatorul BNR Mugur Isărescu nu a decis dacă se va prezenta sau nu marţi la comisiile parlamentare, la invitaţia senatorului Daniel Zamfir, a declarat pentru MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al BNR Dan Suciu, care spune că senatorul Zamfir trebuie să răspundă acuzaţiilor de abuz în serviciu mai întâi.

Cursul de schimb al monedei naţionale s-a oprit azi din perioada de creştere înregistrată în ultimele opt zile, stabilindu-se la 4,7628 lei/euro, cu, 0,04% mai puţin decât maximul istoric atins vineri, de 4,7648 lei, arată datele afişate de Banca Naţională a României.

Administraţia de la Moscova a negat că ar fi trimis mercenari ruşi ca să-l protejeze pe preşedintele Venezuelei, Nicolás Maduro, relatează cotidianul The Guardian. Conform unor surse citate de agenţia Reuters, Moscova ar fi trimis aproximativ 400 de agenţi paramilitari în Venezuela.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici