Video ŞTIRILE OREI 17.00

MEDIAFAX vă prezintă ştirile orei 17.00

296 afișări

O profesoară a fost înjunghiată, azi, la Liceul „Spiru Haret” din Ploieşti. Agresorul este un tânăr de 22 de ani, care fusese exmatriculat, iar din câte se pare în momentul agresiunii era beat.

Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu a început o anchetă după ce un medic care încasează lunar aproximativ 15.000 de lei ar fi refuzat să consulte o femeie. El a invocat, în foaia de observaţie, salarizarea „necorespunzătoare” şi lipsa personalului.

Preşedintele UDMR Kelemen Hunor a declarat, azi, că reprezentanţii formaţiunii vor avea zilele acestea discuţii cu liderii coaliţiei de guvernare despre bugetul pentru acest an, însă nu a precizat cum va vota Uniunea atunci când proiectul va ajunge în Parlament.

Cel puţin 40 de persoane au fost ucise în urma recentelor violenţe din Venezuela, inclusiv 26 de oameni care au fost împuşcaţi de către forţele pro-guvernamentale şi peste 850 de persoane au fost reţinute, a declarat purtătorul de cuvânt ONU.

Un raport lansat de Biroul Congresional pentru Buget – o instituţie nonpartizană – arată că economia Statelor Unite a primit o lovitură de 11 miliarde de dolari, dintre care 3 miliarde dolari nu se pot fi recuperaţi niciodată, în cele 35 zile în care mai multe părţi ale guvernului federal nu au primit finanţări.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici