Profesoară înjunghiată într-un liceu din Ploieşti/ Cine este agresorul

O profesoară a fost înjunghiată, marţi, la Liceul „Spiru Haret” din Ploieşti. Potrivit primelor informaţii, profesoara a fost înjunghiată de un fost elev.

20561 afișări
Imaginea articolului Profesoară înjunghiată într-un liceu din Ploieşti/ Cine este agresorul

ULTIMA ORĂ: Profesoară înjunghiată într-un liceu din Ploieşti/ Cine este agresorul

UPDATE: Profesoara de matematică înjunghiată într-un liceu din Ploieşti este soţia unui judecător

Profesoara de matematică înjunghiată marţi în faţa cancelariei unui liceu din Ploieşti este soţia unui judecător. Pe numele presupusului agresor a mai fost întocmit un dosar penal, după ce, în clasa a 12-a, şi-a ameninţat un coleg cu cuţitul, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Surse judiciare au declarat, corespondentului MEDIAFAX, că profesoara este soţia unui judecător de la Judecătoria Ploieşti.

Tânărul ar fi reuşit să ajungă în şcoală profitând de faptul că pe poarta unităţii a intrat un grup mare de elevi, iar paznicul nu l-a putut observa.

De altfel, tânărul a mai avut probleme cu legea în timp ce era în clasa a XII-a.

Aceleaşi surse declară că în luna octombrie 2016 un profesor de la acelaşi liceu a sesizat poliţiştii după ce tânărul ar fi ameninţat cu un cuţit un coleg de clasă. La vremea respectivă, a fost întocmit un dosar penal pentru ameninţare şi portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase, adolescentul primind şi o amendă în valoare de 500 de lei.

Tânărul care a înjunghiat o profesoară în Ploieşti fusese exmatriculat. Femeia este operată

Tânărul care a înjunghiat, marţi, o profesoară de matematică de la Liceul „Spiru Haret” din Ploieşti are 22 de ani, fusese exmatriculat, iar din câte se pare în momentul agresiunii era beat.

Potrivit unor surse judiciare este vorba despre Niţescu Mihai Alexandru, în vârstă de 22 ani, fost elev al Liceului „Spiru Haret” din Ploieşti, exmatriculat anterior.

Fostul elev a fost testat cu etilotestul şi a rezultat o alcoolemie de 0,45 la mie, alcool pur în aerul expirat.

Surse judiciare au declarat că tânărul a fost internat, în trecut, la spital, deoarece a suferit turburări de comportament.

Potrivit IJJ Prahova, asupra tânărului s-au găsit un cuţit de bucătărie cu lama de 10 centimetri, un topor, un patent, o foarfecă, o sticlă în care erau cuie.

Totodată, asupra tânărului a fost găsită şi o sticlă cu ţuică.

Între timp, profesoara este operată, întrucât este posibil să îi fi fost atins un organ intern.

O profesoară în vârstă de 43 ani a fost înjunghiată în abdomen, marţi, la Liceul „Spiru Haret” din Ploieşti, în faţa cancelariei, cuţitul fiind găsit la faţa locului.

Profesoara a fost dusă la Unitatea de Primiri Urgenţe Ploieşti de către un echipaj de terapie intensivă mobilă.

Presupusul agresor a fost reţinut deja de către jandarmi.

ŞTIREA INIŢIALĂ

Serviciul de Ambulanţă Prahova a fost sesizat că un profesor a fost înjunghiat la Liceul „Spiru Haret” din Ploieşti.

Potrivit Serviciului de Ambulanţă Prahova, femeia în vârstă de 43 ani a suferit o plagă înjunghiată abdominală.

Starea acesteia este stabilă, fiind dusă la Unitatea de Primiri Urgenţe Ploieşti de către un echipaj de terapie intensivă mobilă.

La rândul lor, poliţiştii prahoveni spun că sesizarea a venit de la un alt cadrul didactic.

Surse din educaţie au declarat, corespondentului MEDIAFAX, că este vorba despre o profesoară de matematică.

Potrivit primelor informaţii, profesoara a fost înjunghiată de un fost elev, reţinut deja de către jandarmi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici