Magazinele de electrocasnice sunt pline de roboţi de bucătărie care prepară pâinea, în cel mult trei ore, şi care pot face, la fel de bine, chec sau paste.
Un astfel de robot şi-a cumpărat şi Oana Cuzino, prezentatoarea emisiunii „Ce se întâmplă, doctore”, de la Pro Tv, care este o adeptă a pâinii făcute în casă.
„Astfel, scapi de orice suspiciuni cu privire la tipul de făină folosit, întrucât de multe ori ne întrebăm, în cazul unor producători mai puţin cunoscuţi, dacă nu cumva pâinea cea maronie de sub ambalaj este într-adevăr «neagră» sau este doar colorată astfel? Apoi, nu ştim exact cât de mult sodiu sau zahăr are. Ca să nu mai vorbim despre adaosurile care o fac mai pufoasă sau despre conservanţii care îi lungesc termenul de expirare”, declară Oana Cuzino.
Citeşte mai multe despre pâinea făcută în casă pe www.gandul.info.