Alba: Nicolae Furdui Iancu şi Ionuţ Fulea candidează la alegeri

Interpreţii de muzică populară Nicolae Furdui Iancu şi Ionuţ Fulea candidează la alegerile locale din acest an, în judeţul Alba, primul pentru postul de consilier local la Alba Iulia, din partea PNL, iar cel de-al doilea din partea PDL, pentru Consiliul Judeţean.

14 afișări

Potrivit datelor furnizate de BEJ Alba, Nicolae Furdui Iancu este primul pe lista de candidaţi ai PNL pentru Consiliul Local Alba Iulia.

Interpretul de muzică populară a mai reprezentat PNL şi în legislatura trecută, însă în Consiliul Judeţean Alba, unde a coordonat Comisia de Cultură.

La rândul său, Ionuţ Fulea candidează din partea PDL pe poziţia a 13-a pe lista pentru Consiliul Judeţean Alba. Şi el mai fost consilier în municipiul Alba Iulia în legislatura 2000-2004, iar la alegerile trecute a candidat pentru funcţia de primar al municipiului Sebeş, fără însă să câştige fotoliul de edil.

În judeţul Alba, cei mai mulţi candidaţi la alegerile locale din 1 iunie îi are PSD -1.313, PNL-1.308, PDL -1.306 şi PC- 997. Pe listele PNG-CD sunt înscrişi 924 de candidaţi, PRM are 907 candidaţi, PNŢCD - 551, PER-317, UDMR-314, iar PIN - 303 candidaţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici