Antal Arpad: Preşedintele PCM mi-a propus să fie candidatul comun la Primăria Sf. Gheorghe

Deputatul UDMR Antal Arpad Andras, care este candidatul UDMR pentru funcţia de primar al municipiului Sfântu Gheorghe, susţine că a fost contactat recent de către preşedintele PCM, Szasz Jeno, care i-ar fi propus să fie candidatul comun al celor două formaţiuni pentru primăria municipiului.

8 afișări
Imaginea articolului Antal Arpad: Preşedintele PCM mi-a propus să fie candidatul comun la Primăria Sf. Gheorghe

Antal Arpad: Preşedintele PCM mi-a propus să fie candidatul comun la Primăria Sf. Gheorghe

Antal Arpad a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că pentru acest lucru ar trebui făcută o alianţă politică pe plan local între UDMR şi PCM.

"Se ştie că eu am militat şi în ultimii trei ani pentru o bună înţelegere între forţele politice maghiare, pentru o prietenie între Marko Bela şi Tokes Laszlo, în consecinţă dacă liderii locali ai celor două organizaţii decid să se facă această alianţă politică şi decid ca eu să fiu candidatul lor comun, atunci eu o să accept acest lucru", a afirmat candidatul UDMR pentru Primăria Sfântu Gheorghe.

El a adăugat, însă, că până la ora actuală nu au existat discuţii în acest sens între liderii locali ai UDMR şi PCM.

Antal Arpad şi-a anunţat candidatura la Primăria Sfântu Gheorghe la sfârşitul lunii ianuarie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici