Dolj: PSD a contestat un mesaj electoral al lui Radu Berceanu

Organizaţia PSD Dolj contestă campania pe care o duce candidatul PDL Dolj la Preşedinţia Consiliului Judeţean, Radu Berceanu, social-democraţii vizând afişele în care sub numele candidatului apare mesajul "Preşedinte Dolj", care ar induce în eroare electoratul.

9 afișări
Imaginea articolului Dolj: PSD a contestat un mesaj electoral al lui Radu Berceanu

Dolj: PSD a contestat un mesaj electoral al lui Radu Berceanu

Locţiitorul preşedintelui Biroului Electoral Judeţean Dolj, judecătoarea Rodica Dobrin, a afirmat, vineri, că PSD Dolj a depus o contestaţie împotriva campaniei candidatului PDL la preşedinţia CJ Dolj, Radu Berceanu.

"În principiu, vizează campania electorală a candidatului la preşedinţia CJ prin inscripţionarea denumirii «Preşedinte Dolj», fapt apreciat de contestator ca o informaţie falsă care încalcă prevederile referitoare la faptul că cetăţenii trebuie informaţi corect pentru a-şi putea exprima votul", a declarat judecătoarea Rodica Dobrin.

Potrivit sursei citate, contestaţia a fost respinsă de către membrii BEJ Dolj, împotriva ei votând majoritatea reprezentanţilor partidelor politice cu excepţia PNL, care a votat pentru admitere, şi PC, care s-a abţinut.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici