Inimăroiu: Am primit mai multe mesaje de intimidare

Edilul sectorului 4 Adrian Inimăroiu a declarat, luni, că în ultimele zile a primit pe telefonul mobil mai multe mesaje de intimidare şi ameninţare în care este îndemnat să renunţe la candidatura pentru un nou mandat de primar, presupunând că acestea sunt de la contracandidaţii săi.

13 afișări
Imaginea articolului Inimăroiu: Am primit mai multe mesaje de intimidare

Inimăroiu: Am primit mai multe mesaje de intimidare (Imagine: Mediafax Foto)

"În ultimele două zile, inclusiv azi (luni - n.r.), am primit mai multe mesaje de intimidare care cred că aparţin contracandidaţilor mei", a spus Adrian Inimăroiu într-o conferinţă de presă

Acesta a prezentat patru mesaje prin care era îndemnat în primul rând să renunţe la conferinţa de presă de luni, care a avut ca subiect plângerea penală împotriva contracandidaţilor săi Cristian Popescu "Piedone" (PC) şi Vasile Mihalache (PSD).

"Renunţă la conferinţă. Ţi-am pregătit o scrisoare porcoasă şi o surpriză medicală scârboasă. Renunţă şi o să fie pace", se arată într-unul dintre mesaje.

În cel de-al doilea mesaj, primarul sectorului 4 este îndemnat să facă "un blat", autorul precizând că "cine câştigă îl face pe celălalt director de investiţii". În ultimul mesaj, primit, potrivit primarului Inimăroiu, cu câteva ore înainte de conferinţa de presă, se arată: "Pentru că nu ai răspuns, o să umplu sectorul cu scrisori porcoase".

Primarului sectorului 4 a afirmat că asemenea injurii şi ameninţări nu îl vor face să renunţe la cursa pentru postul de primar al sectorului 4.

Primarul sectorului 4 Adrian Inimăroiu (PV) a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, că a depus plângere penală împotriva contracandidaţilor săi în cursa electorală Cristian Popescu "Piedone" (PC) şi Vasile Mihalache (PSD), pe care îi acuză de fraudă imobiliară.

Inimăroiu a precizat că a depus, luni, la Parchet, plângerea penală împotriva lui Cristian Popescu "Piedone" şi Vasile Mihalache. Edilul sectorului 4 susţine că, în perioada 2001-2002, Cristian Popescu "Piedone", care candidează pentru fotoliul de primar al sectorului 4, a avut o afacere imobiliară cu ajutorul primarului din acea perioadă, Vasile Mihalache.

Candidatul PC la Primăria Sectorului 4, Cristian Popescu "Piedone", a anunţat, într-un comunicat remis luni agenţiei MEDIAFAX, că îl va da în judecată pe actualul edil, Adrian Inimăroiu, după ce acesta l-a acuzat de fraudă imobiliară şi a sesizat Parchetul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici