Liberalii şi-au desemnat noul candidat pentru Primăria Ovidiu

Partidul Naţional Liberal şi-a desemnat noul candidat la alegerile pentru funcţia de primar al oraşului constănţean Ovidiu, după ce Ion Podaru, prima opţiune a liberalilor pentru acest post, a decedat la sfârşitul săptămînii trecute în urma unui infarct miocardic .

9 afișări
Imaginea articolului Liberalii şi-au desemnat noul candidat pentru Primăria Ovidiu

Liberalii şi-au desemnat noul candidat pentru Primăria Ovidiu

În urma acestui deces, exista posibilitatea ca PNL să rămână fără candidat la Primăria Ovidiu deoarece perioada înscrierilor expirase.

Noul candidat al PNL pentru un mandat de primar al localităţii Ovidiu este George Albină, nominalizat pe lista de consilieri la alegerile locale din 1 iunie. El a declarat, miercuri, că poate candida pentru această funcţie în urma unei decizii a Biroului Electoral Central, potrivit căreia, în cazul decesului unui candidat pentru postul de primar ori de cel de preşedinte al consiliului judeţean, partidul pe lista căruia se afla acesta poate nominaliza o altă persoană, cu condiţia ca nominalizarea să fie făcută pînă pe 2 mai, data începerii campaniei electorale.

Albină a mai precizat că are experienţă în administraţia locală, fiind viceprimar al oraşului în perioada 2004 - 2006, acesta fiind şi unul dintre motivele pentru care a fost desemnat pentru a candida la postul de primar. George Albină are 42 de ani, este căsătorit, tată a doi copii şi este membru al PNL Ovidiu din 2006.

Primarul oraşului Ovidiu, Ion Podaru, a murit, vineri seară, în camera de resuscitare a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, la vârsta de 57 de ani. El a ajuns în stare gravă la spital şi la scurt timp a intrat în stop cardio-respirator neresuscitabil, în urma unui infarct miocardic. Ion Podaru s-a aflat în fruntea localităţii aproape zece ani şi îşi depusese candidatura pentru un nou mandat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici