PCM Cluj-Napoca spune că nu va îndemna electoratul să voteze cu Boc

Preşedintele PCM Cluj-Napoca, Gergely Balasz, a respins acuzaţiile preşedintelui UDMR Cluj, Laszlo Attila, declarând că sunt "aberaţii" şi că nu va îndemna alegătorii să îl voteze pe candidatul PDL la Primăria Cluj-Napoca, Emil Boc.

3 afișări

"Sunt aberaţii cele afirmate de domnul Laszlo Attila. Noi nu vom îndemna electoratul nostru să-l voteze pe Emil Boc, ci vom lăsa la latitudinea alegătorilor să îl susţină sau nu pe candidatul UDMR la Primăria Cluj-Napoca, Laszlo Attila", a spus Gergely.

PCM nu are candidat propriu nici la Primăria Cluj-Napoca şi nici la preşedinţia Consiliului Judeţean Cluj.

Preşedintele UDMR Cluj, Laszlo Attila, a acuzat PCM că a decis sprijinirea candidatului PDL la Primărie, Emil Boc, "ca revanşă pentru susţinerea dată de preşedintele Băsescu la înscrierea formaţiunii ca partid".

Conducerea PCM Cluj a anunţat, săptămâna trecută, că nu va susţine candidatul UDMR la funcţia de primar al municipiului Cluj-Napoca, Laszlo Attila, pentru că nu are nicio şansă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici