PDL Galaţi, amendat de poliţişti după ce a lipit afişe pe stâlpii de elctricitate

Poliţiştii gălăţeni au dat mai multe amenzi unor formaţiuni politice sau candidaţi la alegerile locale care şi-au postat afişele în alte locaţii decât cele permise de lege, cele mai multe amenzi vizând Partidul Democrat Liberal.

10 afișări
Imaginea articolului PDL Galaţi, amendat de poliţişti după ce a lipit afişe pe stâlpii de elctricitate

PDL Galaţi, amendat de poliţişti după ce a lipit afişe pe stâlpii de elctricitate

În municipul Galaţi, oamenii legii au sancţionat, de la începutul campaniei electorale şi până marţi, Partidul Democrat Liberal, pentru că şi-a lipit mesaje pe stâlpii de electricitate din localitate, şi pe candidatul independent Corneliu Mangalea, care şi-a pus însemnul electoral atât pe stâlpi, cât şi pe trotuare.

"Am primit opt amenzi în valoare de 300 de lei fiecare pentru că ne-am lipit afişele pe stâlpi, numai că avem aprobare de la Electrica să facem acest lucru. Am contestat toate amenzile", a declarat Mircea Nicu Toader, preşedintele filialei judeţene a PDL.

Neregulile atât în oraşul de la Dunăre, cât şi în restul judeţului.

"În comuna Nicoreşti, două eleve în vârstă de zece ani fiecare au rupt afişe de pe stâlpi. Au fost amendaţi părinţii lor cu câte o sută de lei. A mai fost amendat şi candidatul PDL din Cavadineşti, Aurel Florea - primarul în funcţie, pentru că şi-a montat un banner pe o clădire dezafectată fără a avea acordul proprietarului", a declarat corespondentului MEDIAFAX Ştefan Gohoreanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Galaţi.

De asemenea, Eugen Tăbăcaru, primarul PC din Ghidigeni, s-a ales cu o plângere penală pentru abuz în serviciu, pentru că a ordonat demontarea unei scene amplasate în comună, pe care diverse alte formaţiuni îşi prezentau candidaţii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici