PDL Iaşi a luat startul oficial al campaniei electorale lipind afişe la miezul nopţii

Liderii PDL Iaşi au ieşit în noaptea de joi spre vineri la lipit afişe pe panourile instalate în centrul municipiului, la doar câteva minute de la începerea campaniei electorale pentru alegerile locale.

36 afișări
Imaginea articolului PDL Iaşi a luat startul oficial al campaniei electorale lipind afişe la miezul nopţii

PDL Iaşi a luat startul oficial al campaniei electorale lipind afişe la miezul nopţii

"S-a dat startul campaniei şi am vrut să marcăm acest moment", a declarat liderul PDL Iaşi, senatorul Dan Cârlan, care este candidatul acestui partid la şefia Consiliului Judeţean Iaşi.

Afişele PDL au fost lipite pe panourile instalate în imediata apropiere a Palatului Culturii, la acţiune fiind prezenţi câţiva dintre candidaţii democrat-liberali, dar şi zeci de simpatizanţi PDL.

Cu puţin timp înainte de ora startului campaniei electorale a fost inaugurat sediul de campanie al PDL Iaşi situat în centrul municipiului, alături de şefii locali ai PDL făcându-şi apariţia şi creatoarea de modă Irina Schrotter, care în urmă cu două săptămâni s-a retras din cursa pentru primărie şi şi-a anunţat sprijinul pentru candidatul PDL, europarlamentarul Dumitru Oprea.

"Am venit alături de echipa PDL, renunţând la propria candidatură, pentru că riscam să rup voturile electoratului de dreapta. Oraşul are nevoie de o schimbare", a declarat Irina Schrotter, în faţa a peste 100 de susţinători PDL care se adunaseră la sediul de campanie.

Potrivit liderului PDL Iaşi, Dan Cârlan, campania electorală a acestei formaţiuni "va fi una decentă, dusă pe programe şi soluţii şi nu pe atacuri lansate împotriva adversarilor".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici