PSD Timiş şi-a lansat candidaţii pentru Primăria Timişoara şi CJ Timiş

PSD Timiş şi-a lansat, joi, candidaţii pentru Primăria Timişoara şi Consiliul Judeţean Timiş, eveniment la care au participat peste 1.200 de persoane, membri şi simpatizanţi, dar şi reprezentanţi din conducerea partidului.

40 afișări
Imaginea articolului PSD Timiş şi-a lansat candidaţii pentru Primăria Timişoara şi CJ Timiş

PSD Timiş şi-a lansat candidaţii pentru Primăria Timişoara şi CJ Timiş

Candidaţii lansaţi la Filarmonica "Banatul" din Timişoara, pentru alegerile locale, sunt Ion Răducanu, preşedintele PSD Timişoara, pentru Primăria Timişoara, şi Ilie Sârbu, preşedintele PSD Timiş, pentru Consiliul Judeţean Timiş.

Sloganul cu care intră în campania electorală Ion Răducanu este "Time Out! Schimbă echipa”, cu precizarea "Time - Răducanu, Out - Ciuhandu" (Gheorghe Ciuhandu - PNŢCD, actual primar, care candidează pentru al patrulea mandat – n.r).

Ilie Sârbu intră în campanie electorală cu sloganurile "Sunt omul tău!" şi "Timişul, în faţă!".

Din partea conducerii centrale a PSD, au participat vicepreşedinţii Ioan Rus şi Victor Ponta şi secretarul general al PSD Titus Corlăţean.

Secretarul general al PSD, Titus Corlăţean, a declarat că PSD trebuie să câştige alegerile în Timiş pentru a da un semnal în toată ţară că este nevoie de schimbare.

"Suntem într-un an dificil, un an în care inechităţile s-au adâncit. Timişoara poate da un semnal pentru schimbarea în bine în România", a spus Corlăţean.

După lansarea candidaţilor PSD, membrii partidului au fost invitaţi la o terasă din Timişoara pentru a sărbători 1 Mai cu mici şi bere.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici