PSD va fi pe primul loc pe toate buletinele de vot din judeţul Suceava

Candidaţii PSD vor ocupa prima poziţie pe buletinele de vot din judeţul Suceava, potrivit tragerii la sorţi organizate, joi, de Biroul Electoral Judeţean Suceava.

8 afișări
Imaginea articolului PSD va fi pe primul loc pe toate buletinele de vot din judeţul Suceava

PSD va fi pe primul loc pe toate buletinele de vot din judeţul Suceava

Pe locul doi vor figura candidaţii UDMR, urmaţi de PDL, PC, PRM şi PNL.

Această ordine se menţine la alegerea preşedinţilor de Consiliu Judeţean, a Consiliului Judeţean, primarilor şi Consiliilor locale.

Deoarece UDMR nu are candidaţi pentru funcţiile de primar, de preşedinte de CJ şi pentru consiliile locale, ordinea va fi menţinută, dar cu o poziţie mai sus pentru partidele parlamentare aflate pe locurile 3-6.

BEJ a stabilit ulterior locurile pe buletinele de vot pentru partidele neparlamentare care au candidaţi pentru Consiliul Judeţean.

Astfel, pe buletinele de vot pentru CJ Suceava, pe poziţia a şaptea vor figura candidaţii PIN, urmaţi de cei ai PER, Partidul Verde, PNG-CD, PNDC, PNŢCD, RO.AS. IT., Forţa Democrată, Partidul pentru Patrie, Uniunea Democrată a Ucrainenilor din România, PNŢCD, PPPS şi Uniunea Ucrainenilor din România.

Cei doi candidaţi independenţi pentru CJ Suceava, Cătălin Axinte şi Nicolai Costrâş au fost înscrişi în ordinea înregistrării candidaturii la BEJ.

Pentru stabilirea ordinii pe buletinele de vot ale candidaţilor partidelor neparlamentare vor fi organizate trageri la sorţi în fiecare circumscripţie electorală din judeţ.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici