Şandru: Oprescu candidează în baza unor semnături false

Vicepreşedintele PIN, Lavinia Şandru, a publicat pe internet lista susţinătorilor lui Sorin Oprescu în cursa electorală şi susţine, în urma unor verificări telefonice, că nici măcar 1 % dintre cei chestionaţi nu au semnat pe aceste liste şi că aceştia vor să-l dea în judecată pe Oprescu.

6 afișări
Imaginea articolului Şandru: Oprescu candidează în baza unor semnături false

Şandru: Oprescu candidează în baza unor semnături false (Imagine: Mediafax Foto)

"Nu suport mincinoşii. Cu atât mai puţin pe cei care se dau victime ale sistemului şi urlă despre fraude, precum Sorin Oprescu. Am verificat, în urma tânguielilor doctorului Oprescu, parte din listele de semnături de susţinere", a declarat Lavinia Şandru.

Ea susţine că, de exemplu, pe strada Frumoasă, din circa 50 de pesoane chestionate telefonic, niciuna nu semnase.

"La o verificare telefonică sumară realizată în cursul zilei de ieri (n.r. - marţi), nici măcar 1% din cei chestionaţi dacă au semnat sau nu pentru candidatura lui Sorin Oprescu n-au răspuns că ar fi semnat, marea majoritate a lor susţinând că-l vor da în judecată pe acesta pentru că le-a folosit datele de identificare. Ceea ce înseamnă în curând câteva luni de procese pentru favoritul domnului Iliescu", a mai spus vicepreşedintele PIN.

Ea a spus că a obţinut aceste liste de la Biroul Electoral Municipal, în urma unei cereri oficiale.

"Domnul Oprescu nu e o victimă aşa cum se pretinde, ci e un privilegiat al sistemului, altfel nu trecea de filtrul justiţiei, care şi-a bătut joc de noi! Prin acest demers nu mi-am propus să-l împiedic pe Oprescu să candideze, ci îmi propun să le arăt bucureştenilor adevarata faţă a acestui om. Pericolul care-l paşte este ca, în urma proceselor care îi vor fi intentate de bucureşteni, chiar dacă va ajunge primar, mandatul să-i fie invalidat. Şi ca să-l fac de ruşine pe domnul Oprescu în faţa celor pe care i-a înşelat, publicăm aceste liste pe internet, lista completă regăsindu-se pe www.neamsaturat.ro", a conchis Lavinia Şandru.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici