Tăriceanu: Între PSD şi PDL s-a ajuns la o mare prietenie în mai multe zone ale ţării

Preşedintele PNL, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat, duminică, în faţa a aproximativ trei mii de persoane care au participat, la Galaţi, la evenimentul lansării candidaţilor PNL la Primărie şi CJ, că între PSD şi PDL s-a ajuns la o mare prietenie, care poate fi văzută în mai multe zone ale ţării.

4 afișări
Imaginea articolului Tăriceanu: Între PSD şi PDL s-a ajuns la o mare prietenie în mai multe zone ale ţării

Tăriceanu: Între PSD şi PDL s-a ajuns la o mare prietenie în mai multe zone ale ţării

"Între PSD şi PDL s-a ajuns la o mare prietenie, care poate fi văzută în mai multe zone ale ţării. Văd că şi la Galaţi între PSD şi PDL este o mare prietenie, s-au unit să câştige ceea ce altfel nu reuşesc. Acelaşi lucru l-au făcut şi la Mureş, şi la Satu Mare. Noi avem forţa ca singuri să reuşim să învingem. Galaţiul are nevoie de o echipă puternică, competentă, nu de traseişti politici, aşa cum am văzut la celelalte partide", a spus Tăriceanu, în discursul susţinut în faţa a aproximativ trei mii de persoane care au participat, duminică seară, la spectacolul organizat de PNL pentru lansarea candidaţilor la Primăria Galaţi şi la şefia Consiliului Judeţean.

Evenimentul a avut în centrul oraşului, lângă Casa de Cultură a Sindicatelor, spectacolul electoral fiind susţinut de trupele Spin şi Phoenix.

Premierul a ajuns la Galaţi în jurul orei 18.30 şi a stat aproximativ 15 minute pe scena amplasată în centrul oraşului.

Candidatul PNL la Primăria Galaţi este preşedintele clubului de fotbal Oţelul Galaţi, Marius Stan, iar la preşedinţia Consiliului Judeţean Galaţi candidează secretarul de stat în MIRA Victor Paul Dobre.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici