UDMR: PCM susţine candidatura lui Boc, după ce Băsescu a susţinut înscrierea PCM

Preşedintele UDMR Cluj, Laszlo Attila, a acuzat PCM că a decis sprijinirea candidatului PDL la Primărie, Emil Boc, "ca revanşă pentru susţinerea dată de preşedintele Băsescu la înscrierea formaţiunii ca partid".

6 afișări
Imaginea articolului UDMR: PCM susţine candidatura lui Boc, după ce Băsescu a susţinut înscrierea PCM

Emil Boc (Imagine: Mediafax Foto)

"Cei de la PCM au intrat în acest joc, disperat, ca la Cluj să nu avem două tururi de alegeri pentru postul de primar. Foarte probabil că în această luptă disperată a domnului primar Boc de a avea un singur tur, are nevoie şi de voturile maghiarilor şi aici văd că şi-a găsit partenerii în PCM", a declarat, Laszlo, marţi, într-o conferinţă de presă.

Liderul UDMR Cluj a explicat că primarul Emil Boc "este disperat" să câştige alegerile din primul tur de scrutin, motiv pentru care are nevoie de susţinere.

El crede că atitudinea PCM este, de fapt, "o revanşă faţă de sprijinul primit de la preşedintele României, Traian Băsescu, pentru înscrierea acestei formaţiuni la Tribunal".

"Mie îmi spune experienţa că, în viaţa politică, de obicei, primeşti ceva, un ajutor şi, de obicei, îl returnezi şi, foarte probabil, asta este o ocazie. Prin acest gest, încearcă să se revanşeze pentru ajutorul pe care l-au primit din partea domnului preşedinte Băsescu, la vremea când într-un final au reuşit să se înscrie ca partid politic", a explicat Laszlo Attila.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici