Unsprezece candidaturi pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Hunedoara

Unsprezece candidaţi, reprezentanţi ai mai multor formaţiuni politice, şi-au depus candidaturile pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Hunedoara, printre aceştia regăsindu-se şi un fost jurnalist.

121 afișări
Imaginea articolului Unsprezece candidaturi pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Hunedoara

Unsprezece candidaturi pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Hunedoara

Preşedintele Biroului de Circumscripţie Electorală Nr. 22 din judeţul Hunedoara, Lavinia Sturza, a declarat, miercuri, că în lupta pentru preşedinţia Consiliul Judeţean Hunedoara s-au înscris unsprezece candidaţi. Totodată, şaisprezece formaţiuni politice au depus liste de candidaţi pentru posturile de consilieri judeţeni.

Pentru şefia Consiliului Judeţean Hunedoara, s-au înscris reprezentanţii mai multor formaţiuni politice, actualul preşedinte Mircea Ioan Moloţ (PNL) candidând pentru un nou mandat. Acesta îi va avea ca şi contracandidaţi pe deputatul Cosmin Nicula (PSD), fostul subprefect Marius Cristian Vladu (PDL), actualul vicepreşedinte al CJ - Petre Mărginean (PC). Pentru PRM va candida actualul consilier judeţean Costel Avram, Gheorghe Popescu va repezenta PAS, Tiberiu Golomboş - PIN, Dumitru Vasile - Partidul Verde, Iosif Danci – PNŢCD şi Sârbu Octavian - PNG.

Printre cei înscrişi pentru şefia CJ se află şi un fost jurnalist, Cornel Poenar, actual reprezentant al Partidul Naţional Creştin Democrat.

Preşedintele BEJ Hunedoara a declarat că, în ultimele ore de dinaintea termenului limită, s-au prezentat la BEJ foarte mulţi reprezentanţi ai partidelor politice care s-au înscris "pe ultima sută de metri".

La BEJ Hunedoara nu a fost semnalată, până la transmierea acestei ştiri, nicio contestaţie.

"Contestaţiile se depun direct la instanţa de judecată. Nu ştim dacă există vreo contestaţie legată de candidaturi până în momentul în care nu ni se comunică", a spus Lavinia Sturza.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici