Vlad Voiculescu, către Negoiţă, Băluţă şi Piedone: Bairamul s-a terminat

  • Vlad Voiculescu, susţinut de USR PLUS pentru funcţia de viceprimar general, le-a transmis primarilor din Capitală care au câştigat încă un mandat că „bairamul s-a terminat, furtul din banul public s-a terminat”.
9676 afișări
Imaginea articolului Vlad Voiculescu, către Negoiţă, Băluţă şi Piedone: Bairamul s-a terminat

„Celor câţiva primari de la alte partide, care după toate probabilităţile ar putea să rămână în funcţie, Negoiţă, Băluţă, posibil Pierdone, transmit că banchetul s-a terminat, bairamul s-a terminat. Chiar de vor reuşi să facă majorităţi, ceea ce nu le doresc bucureştenilor, în consiliul local, nu vor avea o primărie generală şi parteneri pe care i-au avut în vremea de tristă amintire a PSD. Bairamul s-a terminat, furtul din banul public s-a terminat”, spune Vlad Voiculescu.

El spune că primarii în funcţie ar trebuie să răspundă pentru „furtul din ultimii patru ani”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici