Angajat în România. Programul Kaufland A.C.C.E.S, sute de poziţii pentru persoanele cu dizabilităţi

Angajat în România. Munca fiecărui angajat este importantă şi pune o cărămidă la construcţia noastră comună "România". În campania "Angajat în România" ne îndreptăm atenţia spre cel mai mare angajator privat din ţară: Kaufland.

2018 afișări
Imaginea articolului Angajat în România. Programul Kaufland A.C.C.E.S, sute de poziţii pentru persoanele cu dizabilităţi

Angajat în România. Programul Kaufland A.C.C.E.S, sute de poziţii pentru persoanelor cu dizabilităţi

La începutul lunii decembrie este marcată Ziua Internaţională a Persoanelor cu Dizabilităţi. Această zi reprezintă o oportunitate de a aduce în prim plan nevoile şi drepturile persoanelor cu dizabilităţi, de a încuraja schimbările pozitive în societate.

În România, peste 850.000 de persoane sunt înregistrate ca fiind afectate de dizabilităţi, iar în cele mai multe cazuri întâmpină dificultăţi în a-şi găsi un loc de muncă.

În sprijinul cauzei lor din 2019 Kaufland a lansat ACCES, un program de angajare şi integrare în echipa Kaufland, dedicat persoanelor cu dizabilităţi.

Programul Kaufland A.C.C.E.S. (Angajarea de Candidaţi cu Cerinţe şi Evoluţii Speciale) a fost gândit pentru a oferi un mediu prietenos şi accesibil pentru toţi.

În prezent, peste 450 de colegi cu dizabilităţi lucrează la Kaufland, iar compania continuă procesul de recrutare: 500 de poziţii dedicate sunt deschise pentru noi candidaţi. În toate locaţiile Kaufland se regăseşte cel puţin un angajat cu dizabilităţi.

Mai mult, pentru a facilita integrarea persoanelor cu dizabilităţi, compania adaptează spaţiile de lucru pentru o accesibilitate cât mai mare.

Toate detaliile despre programul Kaufland A.C.C.E.S. sunt disponibile AICI

Procesul de aplicare

Pentru a aplica la joburile Kaufland România, poţi accesa site-ul oficial al companiei la www.cariere.kaufland.ro. Se poate aplica şi sunând la 021 91 32 sau venind la biroul de informaţii din oricare magazin Kaufland.

De asemenea, Kaufland oferă posibilitatea de a aplica pentru joburi şi fără a trimite un CV detaliat. Poţi completa doar numele tău, numărul de telefon şi o adresă de email, dacă aceasta există.

Kaufland a marcat Ziua Internaţională a Persoanelor cu Dizabilităţi

Pentru a marca Ziua Internaţională a Persoanelor cu Dizabilităţi, luni, magazinul Kaufland Barbu Văcărescu şi sediul central al companiei au avut faţada iluminată în mov. Prin această iniţiativă, compania doreşte să le transmită persoanelor cu dizabilităţi toată susţinerea şi faptul că echipa Kaufland este deschisă tuturor celor îşi doresc un loc de muncă unde fiecare abilitate este apreciată şi dezvoltată.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici