Novak Djokovic s-a calificat în optimile turneului Australian Open. Împotriva cui va juca

Novak Djokovic (Serbia; 2 ATP), unul dintre favoriţii la câştigarea Australian Open, s-a calificat în sferturile turneului de Mare Şlem. A trecut în 3 seturi, în optimi, de argentinianul Diego Sebastian Schwartzman (14 ATP), scor 6-3; 6-4; 6-4, după două ore şi 7 minute.

153 afișări
Imaginea articolului Novak Djokovic s-a calificat în optimile turneului Australian Open. Împotriva cui va juca

Sursa: Profimedia Images

Djokovic nu a părut că joacă la capacitate maximă, dar asta nu l-a împiedicat să se impună de o manieră clară. După un prim set în care a realizat doar un break, în finalul manşei, a fost mai insistent pe serviciul adversarului. L-a forţat să greşească, iar acest lucru s-a simţit imediat pe tabelă.

În sferturile turneului din Australia, Novak Djokovic va juca împotriva canadianului Milos Raonic (35 ATP), în faţa căruia a câştigat toate cele 9 partide jucate din 2013 şi până în prezent.

Pe lângă sportivul din Serbia, un singur jucător s-a mai calificat în sferturile Marelui Şlem. Tennys Sandgren (SUA; 100 ATP) face un concurs surprinzător de bun, iar în optimi a trecut de favoritul 12, Fabio Fognini (Italia; 12 ATP), scor 7-6(5); 7-5; 6-7(2); 6-4.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici