Serena Williams, nervoasă şi lipsită de fair-play după eliminarea de Australian Open. Ce a declarat după ce a ratat şansa de a egala recordul all-time deţinut de Margaret Court | VIDEO

Serena Williams a fost eliminată în mod surprinzător în turul trei la Australian Open. Williams a fost învinsă de chinezoaica Qiang Wang, scor 4-6, 7-6, 5-7.

3958 afișări
Imaginea articolului Serena Williams, nervoasă şi lipsită de fair-play după eliminarea de Australian Open. Ce a declarat după ce a ratat şansa de a egala recordul all-time deţinut de Margaret Court | VIDEO
Serena Williams a avut o atitudine arogantă şi sfidătoare la conferinţa de presă de la finalul partidei. Sportiva din Statele Unite ale Americii i-a luat din merite adversarei sale şi a declarat că a pierdut strict din pricina jocului ei slab.
 
"Ea a servit bine. Eu n-am returnat ca Serena. Sincer, hai să fim cinstiţi cu noi înşine, totul e din vina mea. Eu am pierdut meciul. Asta este. Nu pot juca de maniera asta. Efectiv, nu mai pot face asta (n.r. să joace atât de slab). E total neprofesionist. Nu e ok. Cred că nu e deloc distractiv să joci şi să pierzi. M-am descurcat bine la ultimele două turnee de Grand Slam. Le-am câştigat pe toate în cariera mea şi mereu mai apare câte o oportunitate. Dar nu e vorba despre turnee de Grand Slam, este vorba despre mine jucânt un tenis bun. Şi eu nu am făcut asta azi. Asta e cel mai dezamăgitor. Nu e vorba despre a câştiga, ci despre faptul că sunt mai bună de atât.", a declarat Serena Williams.
 
 
 
Serena Williams a câştigat de şapte ori Australian Open. Williams are 23 de titluri de Grand Slam câştigate în carieră, cu unul mai puţin faţă de Margaret Court, liderul absolut la acest capitol. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici