Audi prezintă noul Q5 Sportback. Când va fi disponibil pentru vânzare

  • Audi a dezvăluit în premieră noul model de SUV pentru 2021, Q5 Sportback
  • Vine în două versiuni: cu motor de 2 litri şi 261CP şi cu motor de 3 litri şi 349CP
  • Maşina va fi disponibilă de la jumătatea lui 2021, însă preţul nu a fost dezvăluit
1884 afișări
Imaginea articolului Audi prezintă noul Q5 Sportback. Când va fi disponibil pentru vânzare

Audi prezintă noul Q5 Sportback. Când va fi disponibilă pentru vânzare FOTO web24news.com

Dacă te gândeai că BMW X4 şi Mercedes GLC Coupe au nevoie de un nou rival în clasa SUV, Audi e de acord. Aşa că a prezentat o nouă versiune sport pentru cel mai bine vândut model, Q5.

Versiunea Sportback vine cu un design diferit în partea din spate a maşinii, acolo unde găseşti lumini digitale cu tehnologia OLED. În interior găseşti un bord virtual de 12.3 inci, dar şi un ecran touchscreen de 10.1 inci cu navigaţie şi asistent virtual. Poate fi controlat cu vocea şi să te informeze despre condiţiile de trafic sau accidente.
 
Modelul Q5 vine în doua variante de motorizare şi va fi disponibil de la jumătatea anului viitor. Preţul nu este cunoscut momentan, însă poţi să te aştepţi să fie în jurul a 60.000 de dolari.
 
                     
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici