Dacia va avea un nou director executiv de la 1 februarie 2022

Începând de la 1 februarie 2022, Carlos Carrinho va fi numit în funcţia de Director Executiv al Uzinei Vehicule Dacia şi Coordonator al Platformei Industriale Dacia Mioveni.

924 afișări
Imaginea articolului Dacia va avea un nou director executiv de la 1 februarie 2022

Dacia va avea un nou director executiv de la 1 februarie 2022

Carlos Carrinho va prelua noua responsabilitate de la Miguel Oliver Boquera, care va fi, de la 1 februarie 2022, Director al uzinelor din Tanger şi Casablanca (Maroc).

În vârstă de 55 de ani, Carlos Carrinho este în prezent Director al Uzinei Renault din Curitiba (Brazilia). Absolvent al Universităţii Federale din Rio de Janeiro, specializarea Inginerie Navală, şi deţinător al unui master în ingineria structurilor metalice, Carlos Carrinho a lucrat începând din anul 1999 în industria de automobile, deţinând funcţii de conducere în perimetrul industrial, în cadrul companiilor Volkswagen şi Jaguar Land Rover, înainte de a se alătura, în 2018, Grupului Renault.

„Mă bucur să mă alătur echipelor uzinei de la Mioveni, uzina leagăn a mărcii Dacia. O uzină recunoscută în cadrul Renault Group pentru performanţa industrială şi pentru nivelul de calitate a fabricaţiei. Sunt nerăbdător ca, împreună cu viitorii colegi, să lucrăm pentru a creşte în continuare competitivitatea şi atractivitatea produselor noastre”, a declarat Carlos Carrinho.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
dacia,
director,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici